02.11.2016, 18:12

Syyskokous ja Astrid Thorsin alustus 7.11.

Eurooppanaisten syksyn toiminta jatkuu sääntömääräisellä syyskokouksella, jonka yhteydessä kuulemme myös Astrid Thorsin keskustelunalustuksen. Tilaisuus pidetään maanantaina 7.11. Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan Cafe Violassa (Kaisaniemenranta 2) klo 16.30 alkaen.

Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat: vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio ja jäsenmaksun suuruus sekä valitaan puheenjohtaja, varapuheenjohtajat ja muut hallituksen jäsenet sekä toiminnantarkastajat ja varatoiminnantarkastajat. Nyt on siis mainio mahdollisuus päästä mukaan vaikuttamaan Eurooppanaisten toimintaan!

Kokouksen jälkeen jatkamme Astrid Thorsin kanssa keskustellen. Saamme kuulla hänen kokemuksistaan ETYJ:n vähemmistövaltuutettuna otsikolla "OSSEs tidigare High Commissioner och genderperspektivet". Tilaisuus on kaksikielinen: Astrid Thors alustaa ruotsiksi, mutta kysymyksiä voi esittää ja keskustelua käydä yhtä lailla suomeksi.

Tilaisuudessa on tarjolla viiniä ja suolaista purtavaa. Tarjoilujen mitoittamiseksi pyydämme ennakkoilmoittautumista viimeistään 4.11. aamulla. Tapahtumaan ilmoittaudutaan verkkolomakkeen kautta

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan, kuuntelemaan ja keskustelemaan - och samma på svenska!

Palaa