Liity jäseneksi

Eurooppanaiset ry:n jäsenenä olet osa naisliikettä ja Eurooppa-liikettä Suomessa. Pääset osallistumaan keskusteluun EU- ja Eurooppa-asioista erityisesti tasa-arvon näkökulmasta. Jäsenmaksut mahdollistavat toimintamme toteuttamisen – siksi Eurooppanaisten jäsenyys kannattaa!

Eurooppanaiset ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton yhdistys, jonka jäsenmaksu on 25 euroa vuonna 2021. Jäsenmaksun voit maksaa Eurooppanaisten tilille: FI90 1200 3000 0027 33. Kirjoita maksun viestikenttään oma nimesi tai sen jäsenen nimi, jonka puolesta maksat jäsenmaksun.

Voit liittyä jäseneksemme Eurooppalainen Suomi ry:n verkkolomakkeen kautta. Täytä lomake ja valitse lomakkeen lopusta Yhdistyksen valinta -valikosta Eurooppanaiset.

Liity jäseneksi täällä!

Jäsenten tiedot tallennetaan sähköiseen FloMembers-rekisteriin. Eurooppanaiset ry:n hallitus hyväksyy uudet jäsenet kokouksessaan.