Toiminnantäyteinen tuleva vuosi

Eurooppanaiset ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin 24.11.2022 Eurooppasalissa. Kokouksen jälkeen järjestettiin yhteistyössä muiden naisjärjestöjen kanssa Anti gender -ilmiöön liittyvä tilaisuus. Tilaisuudesta on julkaistu erillinen juttu alla.

Syyskokouksen puheenjohtajana toimi Paula Hjelt-Putilin. Kokouksessa hyväksyttiin yhdistykselle uudet säännöt. Säännöt päivitettiin mm. yhdistyslain muutoksia vastaavasti sekä parannettiin niiden ymmärrettävyyttä ja informatiivisuutta. Keskeinen muutos oli hallituksen jäsenen hallituskauden rajoittaminen viiteen vuoteen.

Kokouksen puheenjohtaja Paula Hjelt-Putilin (oik.) ja Eurooppanaisten puheenjohtaja Päivi Luna (vas.)

Kokouksessa valittiin hallitus ja puheenjohtajisto sekä hyväksyttiin täysipainoinen toimintasuunnitelma vuodelle 2023.  

Toimintasuunnitelma rakentuu kahdelle vaihtoehtoiselle tavalle riippuen siitä, saammeko Ulkoministeriön rahoitusta toiminnalle. Keskeinen painopiste joka tapauksessa on teemalla ”Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden puolesta – antigenderismiä vastaan”. Toimintasuunnitelma konkretisoituu toimenpiteiksi heti alkuvuodesta ja kun tieto mahdollisesta rahoituksesta saadaan.

Puheenjohtajana jatkaa Päivi Luna ja varapuheenjohtajina Merja-Maaria Turunen ja Päivikki Kumpulainen. Koko hallituksen kokoonpano löytyy tekstin lopusta.

Jäsenmaksu säilyy entisellään ja on 25 euroa vuodessa.

Odotettavissa on toiminnantäyteinen vuosi yhteistyössä muiden naisjärjestöjen kanssa ja myös valmistautuminen vuoden 2024 Europarlamentin vaaleihin.

Hyvää ja rauhan vuotta 2023 toivottaa Eurooppanaisten hallitus!

Eurooppanaisten hallitus 2023

Päivi Luna, puheenjohtaja
Merja-Maaria Turunen, varapuheenjohtaja
Päivikki Kumpulainen, varapuheenjohtaja
Sinikka Holma-Peets
Anja-Riitta Ketokoski
Jaana Koskinen
Anneli Mäkinen
Auli Ojala
Riitta Rönn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *